Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 06.08.2023, 16:25   #1
Teer
Местный

По умолчанию вишиванки для всієї родини

У когось є перевірений магазин з вишиванками з широким вибором орнаментів? Хочу зробити замовлення на сім'ю.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.08.2023, 17:32   #2
Мартын
Местный

Вітаю, усіх, хто шукає якісні вишиванки! Замовляла вишиванку для себе на https://kram.kr.ua/ і хочу сказати, що я дуже задоволена своїм вибором. Вишивка на блузці виглядає дуже стильно та вишукано. Як на якість такого рівня, вона була дійсно приємним сюрпризом. Також хочу відзначити швидку доставку - вишиванка прибула усього за кілька днів. Я щиро рекомендую всім звертатися до цього магазину, якщо ви шукаєте якісні та стильні вишиванки!
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.08.2023, 14:42   #3
ira19840
Местный

В магазине Мережка много вышиванок.
ira19840 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.09.2023, 15:22   #4
Anton
Местный

Актуально, ми теж хочемо купити вишиванки, підкажіть де продаються якісні?
Anton вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.09.2023, 10:59   #5
Varvara
Местный

Цитата:
Сообщение от Anton Посмотреть сообщение
Актуально, ми теж хочемо купити вишиванки, підкажіть де продаються якісні?
Можу Вам порадити цей інтернет-магазин вишиванок https://ukrglamour.com.ua/ Для дітей та дорослих тут продаються дуже гарні вишиванки високої якості. Ціни у магазині конкурентні, а асортимент вишиванок завжди великий та різноманітний.
Varvara вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.04.2025, 16:34   #6
Teatan
Местный

Іноді здається, що знайти дійсно якісну вишиванку, то цілий квест. Більшість магазинів пропонують щось однотипне, а хочеться ж чогось особливого. Саме тому я обрала Vyshyta, бо у них усе як треба: шикарна якість тканин, охайний пошив, бездоганна вишивка. Асортимент дуже великий та можна знайти варіант тут https://vyshyta.com/uk/ для всієї родини, навіть для найменших. Ще приємніше, що ціни доступні, а періодичні знижки дозволяють зробити покупку ще вигіднішою. Працюють швидко — доставка завжди без затримок, і це стосується не тільки України, а й міжнародних відправлень. Дуже зручно, що можна зробити індивідуальне замовлення за своїми мірками — жодного разу не було промаху. З Vyshyta купівля вишиванки, це завжди задоволення.
Teatan вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.04.2025, 21:41   #7
Mylik
Местный

Так, я нещодавно теж шукала вишиванки для всієї родини, і розумію, як важливо знайти магазин з гарним вибором і якістю. Можу порадити кілька перевірених варіантів — наприклад, у "Етнодім" чудовий асортимент, орнаменти різних регіонів, усе виглядає дуже автентично й стильно. Ще іноді дивлюся на Varenyky Fashion — там сучасні інтерпретації традиційних візерунків.
Mylik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.06.2025, 08:40   #8
millermark
Пользователь

Я раніше також шукав надійний магазин з гарним вибором вишиванок для всієї родини і можу впевнено порадити сайт vishivano4ka. Там дійсно великий асортимент на будь-який смак і вік. Якщо хочеш купити вишиванку від виробника з якісною вишивкою і за приємною ціною, це саме те місце. Ми замовили одразу кілька речей: чоловічу сорочку 2076-ч з геометричним візерунком, жіночу блузку БЛ 172 з квітами та дитячу вишиванку 744-3к для сина. Все дуже гарне, зручне, гарно сидить і приємне до тіла. Сервіс на рівні.
millermark вне форума   Ответить с цитированием
Ответ