Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 24.05.2025, 22:03   #1
sysanna
Местный

По умолчанию Оператор телекомунікацій "ТІМ"

Група компаній "ТІМ" забезпечує якісними послугами користувачів із Умані, Христинівки та інших населених пунктів Черкаської області їхніми клієнтами є потужні підприємства регіону, приватні особи, державні та комунальні підприємства, лідери ринку послуг.
Оператор телекомунікацій "ТІМ" пропонує підключити цифрове аналогове та ІР- телебачення - https://itim.net/services/tv понад 150 українських і зарубіжних телеканалів високої якості. Популярні шоу, фільми і новини. Сервіс відмінний і вартість на користування доступна.
sysanna вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.05.2025, 08:22   #2
КирилоКіщук
Пользователь

Важливість новин у наш час важко переоцінити, та разом з цим, не треба забувати про те, що кожен з нас повинен мати якісне джерело інформації. Саме завдяки якісному новинному порталу, ми можемо завжди перебувати в інформаційному просторі, що вкрай важливо сьогодні. Мені відверто пощастило, що я зміг знайти новинний портал business.org.ua, котрий своєю працею та підходом до написання новин, зміг занурити мене в інформаційний просторі. З їх допомогою, я зовсім нещодавно прочитав дуже класний матеріал в якому розкривають, скільки коштує купити місяць стажу у лютому 2025 року https://business.org.ua/economy/skil...ts-stazhu-u-l/, що дуже і дуже круто, бо інформація неймовірно цікава для розуміння того, що наразі відбувається. З лютого 2025 року повний місяць зараховуватиметься до страхового стажу лише за умови сплати мінімального страхового внеску в розмірі 1 760 гривень.. Загалом, я дуже задоволений тим, що можу дізнаватися про такі важливі та актуальні новини в будь який момент.
КирилоКіщук вне форума   Ответить с цитированием
Ответ