![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу купити чоловічу футболку-вишиванку, але не можу визначитися з моделлю. Багато варіантів з різними візерунками, кольорами, тканинами. Хтось радить брати з коротким рукавом, інші — з довгим. А ще питання тканини: льон виглядає класно, але кажуть, що мнеться сильно. Можливо, є моделі зі змішаних тканин, які краще носяться? Діліться досвідом — хто яку обирав, як носиться, чи не вигорає вишивка, наскільки зручна у спеку?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я замовив собі таку вишиванку торік перед святами. Вибрав варіант з довгим рукавом, бо хотів щось універсальне — щоб підійшло і для офіційних подій, і на прогулянку. Дуже зручно, що футболка має крій, як у сорочки-поло, але з українською душею. Вишивка яскрава, але не виглядає занадто — її видно, але вона не кричуща.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Кілька місяців тому взяв собі футболку-вишиванку з бавовни. Дуже задоволений. По-перше, вона легка і приємна до тіла — влітку саме те. По-друге, орнамент не дуже великий, але дуже чіткий — виглядає стильно, не надто яскраво. Ношу під джинси, іноді навіть під піджак — виходить цікаве поєднання класики й етніки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Свою футболку-вишиванку я придбав десь місяць тому — вибрав її у інтернет-крамниці Крам на сторінці https://kram.kr.ua/choloviki/choloviki-futbolki/. Що сподобалось — гарна добірка кольорів, зручний фільтр за розміром. Моя модель з коротким рукавом і червоно-чорним візерунком. На дотик тканина приємна, трохи тягнеться, не парить. У ній комфортно і вдома, і на прогулянці.
Особливо тішить, що після кількох прань ні орнамент, ні форма не змінились. На свята вдягав — отримав чимало компліментів, бо виглядає дуже стильно й сучасно, хоча й зберігає традиційний дух. Якщо шукаєш щось автентичне, але не надто консервативне — рекомендую звернути увагу. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |