![]() |
|
Отдам в хорошие руки Отдам нужное или ненужное, но очень полезное, в хорошие руки… Отдавать желательно безвозмездно или даром. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Что делать если с наступлением холодов кожа сильно начала сохнуть?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
сильно пересохшая кожа и к дерматиту привести может
Последний раз редактировалось Alisik; 07.03.2025 в 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
тут важно до ран не запускать такую проблему
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Найперше — це хороший зволожувальний крем. Обираю крем із натуральними оліями або гіалуроновою кислотою, які допомагають утримувати вологу.
Також не забуваю про питний режим, навіть узимку. Пити достатньо води дуже важливо, адже зволоження має бути не лише зовнішнім, а й внутрішнім. Ще один важливий момент — не використовувати гарячу воду під час умивання чи душу, бо це тільки погіршує ситуацію. Після душу завжди наношу живильний крем або лосьйон, щоб шкіра залишалася м’якою і захищеною. Якщо проблема дуже сильна, можна додати у догляд олії чи спеціальні маски для глибокого зволоження. Регулярний догляд справді працює і допомагає впоратися з сухістю! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Обратите внимание на кремы и масла с интенсивным увлажнением. Лучше выбирать средства, которые содержат глицерин, гиалуроновую кислоту, пантенол или масла, такие как масло ши, кокосовое или оливковое масло.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Избавиться от сухости кожи можно с помощью масок https://www.demax.com.ua/ru/product-...ski-dlya-lica/ и другой увлажняющей косметики от Демакс. В ассортименте вы найдете маски, которые интенсивно увлажняют и питают кожу, восстанавливая ее естественную мягкость и гладкость. Также в продаже есть кремы, сыворотки и другие средства, специально разработанные для глубокого увлажнения, защиты и восстановления кожи.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
якщо хочете бути по максимуму довго молодою, і мати хорошу шкіру, то обовязково зволожуйте свою шкіру
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Местный
|
![]()
Краса та здоров'я шкіри – це результат правильного догляду, тому я завжди ретельно підходжу до вибору косметики. В магазині Simona-Life я можу замовити все необхідне для щоденного догляду. Якість продукції та надійність брендів – це те, що я ціную. Креми, тоніки, маски, крем з муцином равлика https://simona-life.com.ua/ua/krem-d...ucynom-ravlyky – усе, що допомагає моїй шкірі сяяти. Якщо ви шукаєте ідеальну косметику, Simona-Life вас точно не розчарує!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Местный
|
![]()
В наш час не так вже і складно доглядати за обличчам, я ось онлайн підібрала якісний догляд, подивитись тут онлайн можна, на сайті широкий вибір, а головне якість косметики, яка не поступається дорогим кремам із салона
|
![]() |
![]() |
![]() |