Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 03.04.2025, 15:46   #1
Lanka
Местный

По умолчанию Оскарження рішення ВЛК

Друзі є проблема. Мого племінника визнали придатним до служби, хоча в нього досить великий букет захворювань, який дозволяє йти на війну. Чи можете Ви підказати мені хорошого адвоката, який займається такими питаннями? Дивлюся, що юрист ВЛК https://www.actum.com.ua/paid-priori...-vlk-advokatom ось цей як хороший, якщо відгукам вірити, ну а Ви що думаєте з цього приводу?
Lanka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.04.2025, 23:10   #2
David
Новичок

Я розумію вашу ситуацію. Якщо племінника визнали придатним до служби, незважаючи на наявність серйозних захворювань, це дійсно може бути проблемою, і в такому випадку звернення до кваліфікованого адвоката — правильний крок.

Юрист, спеціалізуючий на питаннях ВЛК (військово-лікарської комісії), може дійсно допомогти в таких випадках, оскільки він зможе оскаржити рішення ВЛК, якщо виявиться, що здоров'я племінника не дозволяє служити. Ви правильно звернули увагу на адвоката з досвідом в таких справах.

Що стосується компанії "Actum", то відгуки, дійсно, можуть бути корисними, але рекомендую також звернути увагу на досвід саме в справах про призов на військову службу та консультації щодо військово-лікарської комісії. Краще за все буде проконсультуватися з кількома юристами, щоб оцінити їхні підходи та послуги.

Якщо потрібна допомога з вибором або порівнянням, можна звернутися до кількох адвокатів та отримати попередні консультації, щоб зрозуміти, хто з них найкраще підходить для вашої ситуації.
David вне форума   Ответить с цитированием
Ответ